Uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Supremenexus.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Supremenexus.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

Iznos slanja pošiljke u slučaju reklamacije snosi kupac. Sve veličine i brojevi proizvoda koji se nalaze u prodavnici su jasno naznačeni.

Proizvodi koji dolaze u direktan kontakt sa intimnim delovima tela ne podležu reklamaciji.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

U ime Internet prodavnice Supremenexus.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Supremenexus.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Supremenexus.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Supremenexus.com. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Supremenexus.com smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Supremenexus.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Supremenexus.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju, a mi ćemo vam vratiti novac.

Supremenexus.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Supremenexus.com ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Supremenexus.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Supremenexus.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ukoliko imate nekih nedoumica ili nejasnoća vezano za proizvode ili isporuku, slobodno nas kontaktirajte.

Telefon za kontakt je 0677 767 467. Cena poziva je redovna cena poziva ka mobilnim mrežama u Srbiji.

Za kontakt možete koristiti i aplikacije Viber i WhatsApp.

Radno vreme službe za podršku Supremenexus Shopa je:

Ponedeljak – Petak: 18:00-19:00 časova

Subota – 10:00 – 12:00 časova
Nedelja: Neradan dan.